Welke glazen kun je laten bedrukken?

Wil je op een slimme manier marketing voeren? Dan is het absoluut aan te raden om bepaalde producten te laten bedrukken. Door deze producten van je bedrijfsnaam en/of logo te voorzien, werk je op een slimme manier aan de naamsbekendheid. 

Het fijne hierbij is dat je uit veel soorten producten kunt kiezen. Dit varieert van het bedrukken van flesopeners tot aan het bedrukken van glazen. Spreekt het bedrukken van glazen je nu al aan? Dan is het zaak om een goede vergelijking tussen de vele soorten glazen te maken.

Waterglazen

Eén van de opties die je hebt, is om waterglazen te laten bedrukken. Deze glazen zijn niet alleen voor water geschikt, maar ook voor sapjes en frisdranken. Doordat deze glazen niet al te groot zijn, zijn deze glazen erg praktisch en handig in gebruik.

Daarbovenop komt dat de waterglazen in verschillende varianten aangeboden worden. Je kunt dus een prima vergelijking tussen de vele soorten waterglazen maken, voordat je de knoop doorhakt.

Wijn- en bierglazen

De populairste glazen om te laten bedrukken; dat zijn de wijn- en bierglazen. Als je bijvoorbeeld je eigen horecagelegenheid hebt, is het logisch om de wijn- en bierglazen met je bedrijfsnaam of logo te bedrukken. Ben je een evenement aan het organiseren? Dan kies je op de bier- en wijnglazen het beste voor de naam van je evenement. En wil je aan je personeel leuke wijn- en bierglazen geven? Dan kun je ervoor kiezen om de naam van de ontvanger op de glazen te laten bedrukken.

Longdrinkglazen

Onder liefhebbers van koffiespecialiteiten met melk en cocktails zijn de longdrinkglazen erg populair. Belangrijk voordeel van deze glazen is de hoogte, waardoor je ook verticale bedrukking op deze glazen aan kunt laten brengen.

Een longdrinkglas is echter niet zomaar een longdrinkglas. Maak goed een vergelijking tussen de verschillende soorten longdrinkglazen en hak vervolgens de knoop door. 

Al met al kun je veel soorten glazen laten bedrukken. Wil je het helemaal goed doen? Dan kun je zelfs een compleet pakket met verschillende soorten glazen samenstellen. Laat al deze glazen bedrukken en werk hiermee op een slimme manier aan je marketing. Of verras hiermee op een leuke manier je personeelsleden.

Let wel op de kwaliteit van het drukwerk. Als het drukwerk na één vaatwasbeurt al deels verdwenen is, is het drukwerk zéker niet van de gewenste kwaliteit. Doe hierover op voorhand al navraag.